Skip to content

Liikuntahaaste 2022

Haastekilpailu jäsenille ajalle 1.7-30.9

Ajankohta

pe 1.7.2022 - pe 30.9.2022

Paikka

Perinteisen liikuntahaasteen pistelaskua uudistettiin tänä vuonna hieman aikaisemmasta. Aikaisemmassa oli todettu raskaaksi merkitä jokainen liikuntasuoritus itselleen ylös ja laskea lopuksi 3 kk jälkeen pisteet yhteen. Haasteen suoritusaika on tuttu 1.7-30.9. välinen aika. Loppupisteet on lähetettävä louhisaaren.reservilaiset@gmail.com 9.10. mennessä. Uudet säännöt ovat seuraavat:

Liikuntasuorituksen on kestettävä vähintään 30 min. Maksimissaan kaksi suoritusta/päivä.

1 piste suoritettu liikuntalaji. Yhdestä liikuntalajista vain kerran piste. Maksimissaan 20 eri liikuntalajia haasteen aikana. Eli tästä maksimipisteet ovat siis 20.

2 pistettä yhdistyksen ammuntavuorosta. Tällä hetkellä yhdistyksellä vuoroja vain Raasissa. Roukkulin vuoroista ilmoitetaan erikseen, jos niitä tulee.

3 pistettä reserviläisliiton, -piirin, MPK:n tai Resulin liikuntatapahtumasta.

4 pistettä Maskun marssin järjestelyistä tai kävelystä. (4 p. myös mahdollinen jääkäriritarikävely)

Tämä on siis liikuntahaaste, jonka tarkoituksena on aktivoida reserviläisiä liikkumaan. Ei ole kyseessä varsinainen kilpailu. Jokainen itse pystyy päättämään, onko liikuntasuoritus/laji itselleen riittävän haastava ollakseen liikuntasuoritus. Mitään dokumenttia suorituksista ei tarvita. Haasteen voittaja palkitaan komealla kiertopalkinnolla. Arvomme kaikkien osallistujien kesken palkintoja, mikäli saadaan riittävästi osallistujia mukaan. Kysykää ihmeessä, jos heräsi haasteen suorittamisesta kysymyksiä. Rohkeasti mukaan!